Fredericia

Fredericia

ELCON Fredericia

Elopgaver af alle typer

ELCON i Fredericia tilbyder et omfattende produkt- og servicesortiment til kunderne. Med egen projekt-, service- og kommunikationsafdeling er det muligt for kunden at samle alle elopgaver ét sted. Det gælder både traditionelle og højt specialiserede løsninger.

Vi er lokalt forankret og vores elektrikere udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationersikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik. Typiske opgaver for ELCON i Fredericia omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

 

Eksempler på opgaver som ELCON i Fredericia løser:

CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
Varmepumpe ELCON

Varmepumper til private og erhverv

ELCON Fredericia sælger, monterer og installerer både luft-til-luftpumper og luft-til-vandpumper til private boliger, ferieboliger og virksomheder. En varmepumpe anvender luftens naturlige varme og producerer dermed varmeenergi hele året rundt. På lang sigt er en varmepumpe den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på elregningen.  

Læs mere om varmepumper
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Fredericia.