Roskilde

Roskilde

ELCON Roskilde

Elopgaver af alle typer

Landsdækkende service - lokal installatør

I Roskilde har ELCON i dag omkring 100 faguddannede medarbejdere og mere end 40 års erfaring med alle typer elopgaver  såsom elinstallationersikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik til industri, erhverv og infrastruktur på Sjælland. Fra Roskilde dækker ELCON stort set hele Sjælland - ikke kun geografisk, men også med en række unikke, tekniske kompetencer, som kræver specialviden og mange års erfaring som for eksempel automation, CTS, specialbyggede styretavler og termografering. 

ELCON Sikring i Danmark

Sikring

Læs mere om sikring
CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Roskilde.