Artikel

Fiber


Lad en kompetent fibertekniker vedligeholde dit fiber internet. ELCON tilbyder fiberløsninger til erhverv, det offentlige og private.

Mødelokale

Er din internetløsning klar til fremtiden?

ELCON rådgiver, planlægger og udfører alle typer af opgaver som involverer fiber. Vores certificerede fiberteknikere arbejder med fiber lige fra den enkle fejlretning eller udvidelse af et anlæg til kæmpe projekter med flere tusinde private og erhvervskunder.

Vi løser alle dine fiberopgaver

Ingen opgave er for stor eller for lille, vi arbejder med fiber lige fra det knækkede fiberpachkabel, overgravning, et par fusionssplidsninger i dit rackskab eller fejlretning med OTDR (måler kvalitet af testen) til kæmpe udrulningsprojekter, opbygning af stationer og backbone. 

Kontakt os
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

Behovet for dataforbrug er generelt stigende både på arbejde og derhjemme. Det kræver en internetforbindelse, der kan følge med - og det kan fiber. Med fiber får du en grønnere, fremtidssikret og økonomisk netværksløsning.
Vælg en fremtidssikret løsning
Lorem ipsum dolor sit amet

Fibernet overtager bredbåndsløsninger

Hos ELCON har vi teknikkerne til at løse helt små opgaver på dag-til-dag basis, og vi dækker hele landet med alle typer løsninger lige fra installering, reparationer, splidsning, fejlretning samt tests og målinger af dine fiberforbindelser.

Vi løser også de helt store projekter, hvor vi tilbyder dig assistance i både rådgivning, projektledelse samt udrulning af din fiberforbindelse.

En fremtidssikret fiberforbindelse

Fibernet er nutidens og fremtidens kommunikationsvej. Det indgår i en eller anden form i næsten alle kommunikationsløsninger i dag: Som "backbone" mellem forskellige netværksafsnit i virksomheder, i industrielle net samt i større infrastrukturer og bredbåndsnet.

Se produkt

Fiber To The Office (FTTO)

Ved at vælge fiber  på arbejdspladsen får du en lang række fordele:

Viser Alle

Læs også

(2)

fiberelektriker

EWII ruller fiber ud i Trekantsområdet

En ambitiøs målsætning om at udrulle fiber i hele Trekantområdet, har resulteret i et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem EWII Fibernet og ELCON. Det har budt på gode ideer og høj kundetilfredshed.

Læsetid

06.04.2022

Internet

Fremtidssikring af Samsøs netværksforbindelse med Fibia

Et samarbejde mellem Samsø Bredbånd og Fibia, samt ELCON som Fibias faste leverandør af fiberløsninger, sikrer Samsø fuld fiberdækning og en digital infrastruktur i verdensklasse.

Læsetid

22.04.2022

Skal vi kontakte dig?

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.