Britt Vorre, Aarhus Street Food

EL:CON har været guld værd i processen. De har rådgivet os, udtænkt kreative løsninger og overholdt alle aftaler - både i forhold til tid og budget. 

Aarhus Street Food

FRA RUTEBILGARAGE TIL MADMARKED

CASE: ELINSTALLATION TIL MADMARKED PÅ TRE UGER

Aarhus Street Food stod i august 2016 over for at skulle forvandle DSB’s gamle garage på Rutebilstationen i Aarhus til et permanent, indendørs madmarked på kun tre uger. EL:CON stod for elarbejdet under opbygningen. Elinstallation til godt 30 køkkenboder og barer, tilslutning af maskiner, køl og frys, varslingsanlæg, nød- og panikanlæg og meget mere. Listen over elinstallationsopgaver var lang og tidsplanen stram - fra opstart til madmarkedet åbnede dørerne for gæsterne, gik der tre uger.

Kort tid til kreative løsninger og megen koordinering

»Opgaven i garagen har krævet noget ud over det sædvanlige«, mener Britt Vorre fra Aarhus Street Food. Hun uddyber: »Rummets rå udformning har krævet, at EL:CON havde evner og mod til at tænke kreativt for at kunne installere de eltekniske løsninger. De har været rigtig dygtige til at rådgive os og komme med forslag til holdbare løsninger.«

Opbygningen af madmarkedet har også været en stor koordineringsopgave.

»EL:CON stod dels for at lave de tekniske installationer for os, som står bag Aarhus Street Food. Derudover har de også assisteret madboderne. De er alle selvstændige virksomheder, og de har derfor været ansvarlige for opbygningen af egne boder«, siger Britt Vorre. Ifølge hende er EL:CON gået til opgaven med stort engagement og har klaret opgaven perfekt.

Fast team sikrer tempo og god dialog

For at sikre højt tempo og god dialog med kunden havde EL:CON en projektleder og en fast gruppe af elektrikere dedikeret til opbygningen af Aarhus’ nye madmarked. Ved at tilknytte et fast team skaber EL:CON et indgående kendskab til kunden og de løsninger, der bliver valgt. Desuden havde Aarhus Street Food fordelen af, at EL:CON har kapaciteten til at skalere ressourcerne i forhold til udviklingen i projektet.

ELCON_Aarhus Street Food_Inde

Opgaven landet på kompetencer og engagement

Hos Aarhus Street Food har man været yderst tilfreds med valget af EL:CON som samarbejdspartner:

»Vi valgte EL:CON som elteknisk leverandør, fordi de har kompetencerne og ressourcerne til at gennemføre et projekt under en stram tidsplan. Men også fordi vi fra starten oplevede stort engagement og lyst til opgaven. De har løst opgaven til vores fulde tilfredshed», siger Britt Vorre og fortsætter: 

»EL:CON har også været rigtig gode til at rådgive os og udtænke alternative løsninger - og så har de bidraget med smil og højt humør. Og det betyder altså rigtig meget, når alle knokler efter en stram tidsplan«, slutter Britt Vorre, Aarhus Street Food.

FAKTA

Kunde: 

Aarhus Street Food

Opgave:

Etablering af permanent, indendørs madmarked i tidligere garageanlæg

Periode:

August 2016

EL:CON har blandt andet stået for:

  • Elinstallationer til boder og barer
  • Tilslutning af maskiner, køl og frys
  • Varslingsanlæg
  • Nød- og panikanlæg

 

Læs mere om Aarhus Street Food: www.aarhusstreetfood.com

Fra små elopgaver til store projekter 

EL:CON kan også hjælpe dig med dine projekter - uanset størrelse. 

  LÆS MERE OM ELINSTALLATION

Referencer/cases

Her kan du se relaterede referencer

Et udpluk af, hvad vi ellers har lavet