Artikel

Fra Rutebilsgarage til madmarked


Aarhus Street Food stod i august 2016 over for at skulle forvandle DSB’s gamle garage på Rutebilstationen i Aarhus til et permanent, indendørs madmarked på kun tre uger. ELCON stod for elarbejdet.

Elinstallation til madmarked på tre uger

Der blev udarbejdet elinstallation til godt 30 køkkenboder og barer, tilslutning af maskiner, køl og frys, varslingsanlæg, nød- og panikanlæg og meget mere. Listen over elinstallationsopgaver var lang og tidsplanen stram - fra opstart til madmarkedet åbnede dørerne for gæsterne, gik der tre uger.

Aarhus Street food

Stærkt samarbejder skaber gode løsninger

"ELCON har været guld værd i processen. De har rådgivet os, udtænkt kreative løsninger og overholdt alle aftaler - både ift. tid og budget" - Britt Vorre, A.S.F

Kort tid til kreative løsninger og megen koordinering

»Opgaven i garagen har krævet noget ud over det sædvanlige«, mener Britt Vorre fra Aarhus Street Food. Hun uddyber: »Rummets rå udformning har krævet, at ELCON havde evner og mod til at tænke kreativt for at kunne installere de eltekniske løsninger. De har været rigtig dygtige til at rådgive os og komme med forslag til holdbare løsninger.« Opbygningen af madmarkedet har også været en stor koordineringsopgave. »ELCON stod dels for at lave de tekniske installationer for os, som står bag Aarhus Street Food. Derudover har de også assisteret madboderne. De er alle selvstændige virksomheder, og de har derfor været ansvarlige for opbygningen af egne boder«, siger Britt Vorre. Ifølge hende er ELCON gået til opgaven med stort engagement og har klaret opgaven perfekt.

Fast team sikrer tempo og god dialog

For at sikre højt tempo og god dialog med kunden havde ELCON en projektleder og en fast gruppe af elektrikere dedikeret til opbygningen af Aarhus’ nye madmarked. Ved at tilknytte et fast team skaber ELCON et indgående kendskab til kunden og de løsninger, der bliver valgt. Desuden havde Aarhus Street Food fordelen af, at ELCON har kapaciteten til at skalere ressourcerne i forhold til udviklingen i projektet.

Aarhus Street food set indefra

Opgaven landet på kompetencer og engagement

Hos Aarhus Street Food har man været yderst tilfreds med valget af ELCON som samarbejdspartner:

»Vi valgte ELCON som elteknisk leverandør, fordi de har kompetencerne og ressourcerne til at gennemføre et projekt under en stram tidsplan. Men også fordi vi fra starten oplevede stort engagement og lyst til opgaven. De har løst opgaven til vores fulde tilfredshed», siger Britt Vorre og fortsætter: 

”ELCON har også været rigtig gode til at rådgive os og udtænke alternative løsninger - og så har de bidraget med smil og højt humør. Og det betyder altså rigtig meget, når alle knokler efter en stram tidsplan.”
Britt Vorre Aarhus Street Food

Download vores Aarhus Street Food case

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.