ELCON_Elinstallation_Aarhus Teater

MODERNISERING AF SCALA PÅ AARHUS TEATER

AARHUS TEATER

EL:CON vandt indbudt licitation på modernisering af Scala-scenen og billetsalg på Aarhus Teater. I teatrets sommerferie 2012 fremtidssikrede EL:CON teateret fra 1900 med fokus på detaljer og finesser i den fredede bygning.

 

Installation af teaterlys

Det første publikummet ser, når de træder ind på Aarhus Teater er billetsalget, som blevet flyttet fra Skolegade til indgangen ved Store Torv. EL:CON har både klargjort IT-opsætning og opsat indendørsbelysning. Dernæst forsætter publikum ind i den nyrenoverede foyer, hvor EL:CON fik en ekstraopgave med etablering af en bar. I selve teatersalen fra 1985 var hovedopgaven at få moderniseret salen med nye installationer for teaterlys på scenen, trappebelysning og udskiftning af alle installationer bag træpanelerne.

MODERNISERING KRÆVER GODT HÅNDVÆRK

NYT LIV TIL GAMLE LAMPER

I forbindelse med moderniseringen af Scala stødte EL:CON på specielle opgaver, som krævede stor forsigtighed og godt håndværk. For eksempel har EL:CON med største forsigtighed skiftet fatninger og ledninger på 14 væglamper, som er designet specielt til Aarhus Teater af den verdensberømte arkitekt Poul Henningesen.

 

 

Vi har mange års erfaringer 

EL:CONs elektrikere har mange års erfaring inden for belysning - både indendørs og udendørs. Tryk på knappen og læs mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. 

  BELYSNING

ARBEJDET MED FREDET BYGNINGER KRÆVER

FOKUS PÅ FINESSER

Aarhus Teater er en fredet bygning, hvilket betyder, at der er en række forholdsregler, som der skal tages højde for under renoveringen.

EL:CON har igennem årene opbygget et solidt erfaringsgrundlag inden for arbejdet med fredede bygninger. Blandt andet har EL:CON også stået for elentreprisen hos Godsbanen i Aarhus.

EL:CONs installatører har stor respekt for bygningers historie og kulturværdi - og derfor er der altid fokus på finesse og detaljer i arbejdet.

Kontakt EL:CON

Elinstallation i fredede bygninger?

Hos EL:CON har vi gode erfaringer med elarbejde i fredede bygninger. 

  FIND DEN NÆRMESTE EL:CON-AFDELING