Artikel

Modernisering af Scala på Aarhus Teater


ELCON vandt indbudt licitation på modernisering af Scala-scenen og billetsalg på Aarhus Teater. I teatres ferie fremtidssikrede ELCON teateret fra 1900 med fokus på detaljer i den fredede bygning.

Aarhusteater

Installation af teaterlys

Det første publikummet ser, når de træder ind på Aarhus Teater er billetsalget, som blevet flyttet fra Skolegade til indgangen ved Store Torv. ELCON har både klargjort IT-opsætning og opsat indendørsbelysning.

Dernæst forsætter publikum ind i den nyrenoverede foyer, hvor ELCON fik en ekstraopgave med etablering af en bar. I selve teatersalen fra 1985 var hovedopgaven at få moderniseret salen med nye installationer for teaterlys på scenen, trappebelysning og udskiftning af alle installationer bag træpanelerne.

Elektriker fra ELCON

Vi har mange års erfaringer

ELCONs elektrikere har mange års erfaring inden for belysning - både indendørs og udendørs. Tryk på knappen og læs mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Nyt liv til gamle lamper

I forbindelse med moderniseringen af Scala stødte ELCON på specielle opgaver, som krævede stor forsigtighed og godt håndværk. For eksempel har ELCON med største forsigtighed skiftet fatninger og ledninger på 14 væglamper, som er designet specielt til Aarhus Teater af den verdensberømte arkitekt Poul Henningesen

Fokus på finesser

Aarhus Teater er en fredet bygning, hvilket betyder, at der er en række forholdsregler, som der skal tages højde for under renoveringen. ELCON har igennem årene opbygget et solidt erfaringsgrundlag inden for arbejdet med fredede bygninger. Blandt andet har ELCON også stået for elentreprisen hos Godsbanen i Aarhus. ELCONs installatører har stor respekt for bygningers historie og kulturværdi - og derfor er der altid fokus på finesse og detaljer i arbejdet.

Download vores Aarhus Teater case

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.