Elentreprise hos Campus Skejby

VIA University College

VIA University College Case

EL:CON stod for elentreprisen på det nye Campus-byggeri i Skejby, som dagligt vil blive brugt af omkring 2.500 studerende og 350 ansatte.

25.000 m2 uddannelseshus

Den 1. juni 2011 stod et 25.000 kvadratmeter stort uddannelseshus - Campus Skejby - færdigt. Det nye Campus Skejby kan rumme alle VIA University Colleges sundhedsfaglige uddannelser i Aarhus samt VIAs efter- og videreuddannelsesområde, deres udviklingsdivision, IT-afdeling og sidst men ikke mindst deres Center for undervisningsmidler.

25.000 m2 uddannelseshus

Projekt med omfattende elentreprise

 EL:CON Aarhus har medvirket i projekterings-fasen og stod for den totale elentreprise i forbindelse med byggeriet. Der er tale om en omfattende entreprise, som både indeholder: stærk- og svagstrøm, sikring, ABA og CTS.

 "I EL:CON Aarhus-regi er projektet for VIA stort. Vi har i perioder været op mod 30 mand beskæftiget på byggeriet", fortæller senior projektleder Kim Kallesøe Wellin og fortsætter: "Alt i alt er det store projekt forløbet fornuftigt, og tidsplanen blev overholdt. Entreprisen passer særligt godt til EL:CON og vores stærke specialkompetencer".

En løsning med mange kompetencer i spil

 Den firefløjede Campus-bygning er tegnet af arkitekterne Schmidt/Hammer/Lassen med Moe & Brødsgaard som ingeniører. Projektperioden var fra 2008-2011.

 

 

EL:CON leverede følgende løsninger

  • Lys- og kraftinstallation
  • Installation af nød- og panikanlæg
  • CTS-anlæg til styring af lys, varme og ventilation
  • Installation af PDS tyverialarm/adgangskontrol
  • ITV (overvågning)
  • ABA (automatisk brandanlæg)
  • Generator til nødforsyning af serverrum og brandinstallationer

Skal vi stå for elentreprisen?

Kontakt os

Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.