Artikel

Elentreprise hos Via University College


ELCON stod for elentreprisen på det nye Campus-byggeri i Skejby, som dagligt vil blive brugt af omkring 2.500 studerende og 350 ansatte.

25.000 m2 uddannelseshus

Den 1. juni 2011 stod et 25.000 kvadratmeter stort uddannelseshus - Campus Skejby - færdigt. Det nye Campus Skejby kan rumme alle VIA University Colleges sundhedsfaglige uddannelser i Aarhus samt VIAs efter- og videreuddannelsesområde, deres udviklingsdivision, IT-afdeling og sidst men ikke mindst deres Center for undervisningsmidler.

Fibertekniker fra ELCON

Fra pilotprojekt til fast samarbejde

Da EWII skulle udrulle fiber i Trekantområdet, landede en del af opgaven hos os. Siden da har vi etableret mellem 50-60 forbindelser om ugen hos EWIIs kunder.

Projekt med omfattende elentreprise

 ELCON Aarhus har medvirket i projekterings-fasen og stod for den totale elentreprise i forbindelse med byggeriet. Der er tale om en omfattende entreprise, som både indeholder: stærk- og svagstrøm, sikring, ABA og CTS.

”I ELCON Aarhus-regi er projektet for VIA stort. Vi har i perioder været op mod 30 mand beskæftiget på byggeriet. Alt i alt er det store projekt forløbet fornuftigt, og tidsplanen blev overholdt. Entreprisen passer særligt godt til ELCON og vores stærke specialkompetencer.”
Kim Kallesøe Wellin Senior projektleder, ELCON
VIA

En løsning med mange kompetencer i spil

Den firefløjede Campus-bygning er tegnet af arkitekterne Schmidt/Hammer/Lassen med Moe & Brødsgaard som ingeniører. Projektperioden var fra 2008-2011.

Download vores Via University College case

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.