I ELCON er der

Plads til mere


I ELCON er der plads til faglig og personlig udvikling, efteruddannelse og sparring med ledelse, eksperter og kolleger - men også plads til alt det andet, der betyder noget!

Some 1080X1080 (6)

Vi har plads på holdet til dygtige medarbejdere inden for mange fagområder

Vil du arbejde med afvekslende opgaver inden for dit speciale? Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab med makkerskab, fagligt udfordrende projekter og balance i livet?

Bliv en del af ELCONs fællesskab. Her får du plads til karriere og udvikling, medbestemmelse og selvstændighed og plads til fredagshygge med kollegerne, forældremøder og fodboldtræning.

Du kan søge vores opslåede stillinger, eller du kan søge uopfordret. Vi har plads til dygtige medarbejdere indenfor alle specialer. Og som en del af ELCON kan du også flytte dig fagligt mellem fagdiscipliner, geografi og opgavetyper. 

To elektrikere går ved siden af hinanden

Se vores ledige stillinger

I vores jobbank kan du se stillingsopslag og info om, hvordan du søger job i ELCON.

Some 1080X1080 (5)

Her er plads til mere

Vi ved, hvor vigtigt det er med balance i livet. Derfor tilbyder vi en arbejdsplads, hvor du kan tilrettelægge arbejde og familieliv, så det passer til dine prioriteringer.

Vi har plads på holdet til dig, der er med på at levere solide eltekniske løsninger til kunder lokalt og nationalt.

ELCON er en landsdækkende installatørvirksomhed med over 1.100 medarbejdere, hovedsæde i Aarhus og afdelinger i hele landet. Vi har stillinger inden for blandt andet elinstallation, sikring, CTS, automation, forsyning, termografi og infrastruktur – så mon ikke vi har en stilling, der passer dig?

En stilling, hvor der er plads til hele dit liv – til fællesskab, samarbejde, et højt fagligt niveau og alt det andet vigtige: familie og fritid.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig