Udendørs overvågningskamera

Udendørs overvågningskamera


Få et udendørs overvågningskamera med Wi-Fi til dit erhverv. Vores trådløse videoovervågning sikrer pålidelige billeder fra alle vinkler.

Udendørs overvågningskamera

Udendørs overvågningskamera

Ønsker du et udendørs overvågningskamera med pålidelige optagelser? Som hjælper med at beskytte både virksomhedens værdier og medarbejdernes sikkerhed? Sådan en løsning kan du få hos ELCON.  

Vi tilbyder udendørs videoovervågning med trådløs forbindelse. Kameraerne sørger for, der ikke er nogen blinde vinkler, og at du får pålidelige optagelser hele døgnet. Selvom vi har stor fokus og forståelse af teknikken, så fokuserer vi nemlig også på trygheden for medarbejdere og virksomhed.

Helt konkret kan vi hjælpe med:

  • Vejledning, installation og rådgivning om videoovervågning
  • Skabe mere tryghed på arbejdspladsen og udearealer
  • Mindske risikoen for tab af værdier og hærværk


Læs mere om dine muligheder for sikringer og alarm hos os.

Hvorfor vælge trådløs videoovervågning til udendørs brug?

Mange erhverv – store som små – oplever, at de for tid til anden bliver ramt af indbrud og hærværk. Oplevelserne har både økonomiske konsekvenser, ligesom de ansatte kan føle sig utrygge.

Derfor er det en god idé at vælge trådløs videoovervågning til udendørs brug. Med denne løsning kan din arbejdsplads nemlig bedre opdage og standse ubudne gæster. Samtidig kan tyvene ikke klippe kabler til kameraerne over. Formår tyvene alligevel at tage værdifulde genstande med sig, hjælper optagelserne med at opklare sagen.

Læs mere om udendørs overvågningskamera

Skal vi kontakte dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.