Artikel

Intelligente værelser hos Hotel Zoku


ELCON har sørget for at gæsterne hos Hotel Zoku i København kan møde ind til intelligente værelser, hvor temperatur og luftkvalitet er i top, og kan styres direkte fra værelsets eget betjeningsdisplay

Hotel Zoku i København

Automatisk klargøring med CTS

Når der tjekker en booking ind hos Hotel Zoku, skal hotellets personale ikke tænke over, om værelset skal opvarmes, eller om ventilationen skal sættes i gang. Det klarer hotellet helt af sig selv.

Som samarbejdspartner på byggeriet har ELCON Bygningsautomatik nemlig sørget for intelligente CTS-løsninger til varme og ventilation på alle hotellets værelser, kontorer, køkkener og restaurant. Bookingsystemet er derfor koblet til hotellets CTS-system, der automatisk skruer op for varme og ventilation på de udlejede værelser, så de er i perfekt stand, når gæsten ankommer.

Energioptimering

Udover at skabe den optimale oplevelse for kunden, sikrer ELCONs CTS-system også Hotel Zoku en betydelig energibesparelse. Ubeboede værelser vil automatisk spare på energiforbruget til ventilationen, som først aktiveres, når værelsesdøren åbnes.

Derudover tages der højde for vind, vejr og sæson, så varmeforbruget reguleres alt efter, om det er en lun sommerdag eller en kold vinterdag, ligesom åbne vinduer registreres og automatisk slukker for varmen.

Betjeningsdisplay sikrer styring fra værelset

Når gæsten er ankommet, har han eller hun selv kontrollen og kan styre sit værelses temperatur, belysning og ventilation direkte fra værelsets betjeningsdisplay

”Vi har lavet styringer af alt varme og ventilation på hotellet, både centralt og på de enkelte værelser. På værelserne har det været en vigtig faktor, at systemet skulle være brugervenligt, så gæsterne let kan gå til det”
Thomas Tørngren Nejsum Funktionschef, ELCON Bygningsautomatik
Tegning over Hotel Zoku

Sparring og let vedligeholdelse

ELCON Bygningsautomatik havde allerede erfaring med avancerede CTS-løsninger til hotelbranchen, og de har derfor fungeret som sparringspartner på CTS-løsningerne fra de første faser af planlægningen.

”Vi har været med til at afstemme løsningerne og givet input til, hvordan det kunne laves nemmest, billigst og med hensyn til brugervenligheden for både gæster og servicepersonale”, forklarer Thomas.

Resultatet er blevet et hotel i topklasse med CTS-løsninger, der sikrer stabil og energieffektiv varme og ventilation, og hvor ventilationsanlæg, serverrum, kølekompressore, skakte, ABA m.m. konstant overvåges, så vedligehold og driftssikkerhed er i top.

Download vores Hotel Zoku case

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.