Artikel

Automationsløsninger hos Lantmännen Unibake


Et godt og mangeårigt samarbejde mellem ELCON og Lantmännen Unibake i Holstebro har resulteret i, at ELCON står for stort set alle automationsløsninger af Lantmännen Unibakes fabrik i Holstebro.

Automationsløsning hos Lantmännen Unibake

Godt samarbejde med gensidig gevinst

I ELCONs afdeling for Automation har medarbejderne haft deres gang hos Lantmännen Unibake i Holstebro siden 1990’erne, hvor samarbejdet opstod.

”Vores samarbejde med ELCON har stor betydning for os. ELCONs teknikere kender produktionen og maskineriet godt, og derfor er de gode til at spotte de dele, som trænger til et eftersyn eller en optimering”
Nicolaj Stensgaard Poulsen Tekniskchef, Lantmännen Unibake

Tekniskchef ved Lantmännen Unibake, Nicolaj Stensgaard Poulsen, beskriver samarbejdet som en gensidig gevinst for begge parter. Lantmännen Unibake er sikret god industriservice, vejledning og et velsmurt produktionsapparat, mens ELCON er sikret et stabilt samarbejde, hvor der bliver lyttet og hvor afdelingens mange kompetencer sættes i spil.

ELCON programmør hjælper med automationen ved Lantmännen Unibake

Al industriservice samlet ét sted

ELCONs arbejde ved Lantmännen Unibake involverer både projekter, fejlfinding, optimeringer og installationer af udstyr samt programændringer i softwareløsninger – det vil sige stort set alle typer af industriservice inden for automation. Derudover kan ELCONs industrielektrikere også træde til, hvis Lantmännen Unibakes faste medarbejdere ikke kan varetage driften på grund af sydom, ferie eller lignende.

”Vi er både med på projekter fra starten, hvor vi giver råd og sparring, og på mindre opgaver, hvor vi går ind og løser det enkelte problem. Det kan for eksempel være, hvis en ny maskine skal installeres. Der sørger vi for installation, kabelføring og for programmering af PLC, HMI og drev” forklarer ELCONs programmør Lars Ulberg Grøn, der har sin faste gang hos Lantmännen Unibake.

”Vi er ganske enkelt med til at skabe en produktion med en høj effektivitet og driftstid” slutter Lars.

 

Opgaverne løses på tværs af kompetencer

Udover automation og industriservice leverer ELCONs afdelinger for Indeklima, Sikring, Termografi og El-installation også løsninger til Lantmännen Unibake.

”Vi har gode erfaringer med at bruge ELCON til vores industriservice, så når der er opstået nye opgaver inden for andre områder, har vi også valgt at benytte os af ELCONs kompetencer her”
Nicolaj Stensgaard Poulsen Tekniskchef, Lantmännen Unibake

Download vores Lantmaennen Unibake case

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.