Artikel

Få et energitjek på din arbejdsplads


Få professionelt energitjek fra erfarne eksperter her. Vi tilbyder en grundig energianalyse og konkrete anbefalinger til energibesparelser.

CTS tekniker gennemgår bygningens tilstand

Vil du gerne spare på energiforbruget?

Ved du, om din virksomhed har et højt energiforbrug? Måske vil du gerne skabe flere grønne initiativer, men du ved ikke helt, hvordan du skal begynde? Med vores grønne energitjek får du grundig gennemgang af jeres energiforbrug og konkrete forslag til energiforbedringer.

Du kan være helt tryg under processen. Hos ELCON rådgiver vi hver dag kunder inden for erhverv, industri og det offentlige om energireducerende løsninger. Det har givet os mange års erfaring i bæredygtige energikilder, så din virksomhed både kan spare penge og CO2.

Desuden tager vi altid udgangspunkt i individuelle behov og krav. På den måde er du sikret professionel og skræddersyet energirådgivning, der opfylder netop jeres ønsker.

Se produkt
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

Sådan foregår vores energitjek

Med et grønt energitjek fra ELCON gennemgår vi blandt andet bygningens energiforbrug. Derudover beregner vi mulige besparelser og installerer nye løsninger, der passer til netop din virksomhed og budgettets rammer.

Målet er at skabe den bedste grønne løsning og et lavere energiforbrug til netop din virksomhed. Hvad enten det er ønsket om et bedre indeklima, installation af solcelleanlæg, energioptimering af eksisterende installationer – eller lidt af det hele. Læs mere om energioptimering hos ELCON.

Et grønt energitjek forgår i tre trin

Grafik (7)
Grafik (5)
Grafik (6)
CTS teknikere gennemgår data på computerskærm

Vælg de rigtige indsatser

Et Grønt Energitjek giver jer indsigt i, hvor I skal sætte ind, så I får prioriteret ressourcer til de indsatser, der giver den største effekt.

ELCON fagekspert gennemgår de tekniske installationer hos kunde

Find de mulige energibesparelser

Energibesparelser
Den helt åbenlyse gevinst ved et grønt energitjek er at få identificeret overforbrug og minimeret tomgangsforbrug, hvilket ofte leder frem til betydelige energibesparelser.

Disse konkrete besparelser kan I bruge til at investere i yderligere energiforbedrende løsninger og virkelig få sat fart på jeres egen grønne omstilling.

Derudover vil et grønt energitjek også kunne identificere eventuelle fejl i anlæg, så I får minimeret risikoen for produktionsstop og nedetid.

Kontorbygning

Opnå bedre komfort og bedre bygningsdrift fremadrettet

Bedre komfort
Et grønt energitjek handler ikke kun om at finde de mulige energibesparelser, men har også fokus på komforten for de mennesker, der bruger bygningen.

Godt indeklima, ordentlig ventilation og lysstyring skaber bedre trivsel på arbejdspladsen og de energibesparende tiltag, vi rådgiver om, sikrer jer et behageligt, effektivt og sikkert miljø.  

Bedre bygningsdrift
Vores grønne energitjek giver et overblik over tingenes tilstand og det skjulte ressourcespild, men også indsigt i løsninger og langsigtede besparelser.

Med andre ord får I indsigt i, hvor I skal sætte ind, så I får prioriteret ressourcer til de indsatser, der giver den største effekt.

Download materiale

Du kan downloade printvenlig info om Grønt energitjek i pdf-format - klik på folderen nedenfor.

 

 

CTS tekniker kigger på bygningsdata

Vi er klar til at hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et grønt energitjek eller et af vores andre produkter til intelligente bygninger?

Kontakt Bygningsautomatik