Artikel

Sådan kan intelligente installationer hjælpe din virksomhed


Hos ELCON tilbyder vi skræddersyede elinstallationer tilpasset dine behov og ønsker, blandt andet effektive IBI-anlæg, der kontrollerer og regulerer de enkelte systemer i bygningen.

CTS teknikere gennemgår data på computerskærm

Få bæredygtig og intelligent elinstallation 

Forestil dig, at alt lyset automatisk slukker, når den sidste medarbejder har forladt kontoret. At du nemt kan regulere temperaturen i rummet fra din PC eller smartphone. Begge dele og mere til er muligt med en intelligent installation i bygningen.

Kort fortalt er en intelligent bygningsinstallation - ofte forkortet IBI - en smart elinstallation, der gør det muligt for dig at styre belysning, varme, ventilation, køl og sikringsanlæg i bygningen. Alt sammen via en intelligent enhed. Det gavner både økonomien og miljøet.

Leder du efter løsninger som dette, har vi hos ELCON stor erfaring i bæredygtige og intelligente bygningsinstallationer. Vi arbejder både på mindre opgaver og på store projekter på byggepladser med hundredvis af håndværkere. Samtidig vægter vi den grønne omstilling højt. 

Få derfor professionel rådgivning og vejledning i intelligent installation hos os. Hvad enten det drejer sig om god atmosfære, høj sikkerhed eller hvordan du får den mest energioptimale løsning. Med de rigtige, intelligente elinstallationer kan du få den løsning, der passer til din virksomhed.

Se produkt
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

CTS teknikere gennemgår data på computerskærm

Hvordan kan intelligente installationer hjælpe din virksomhed? 

Ønsker du at reducere driftsomkostningerne eller at øge velværet for medarbejdere? Måske begge dele? Så kan vi levere integrerede og intelligente løsninger, der gør dette muligt. Hos ELCON tilbyder vi nemlig skræddersyede elinstallationer tilpasset dine behov og ønsker. 

Vi tilbyder blandt andet effektive IBI-anlæg, der kontrollerer og regulerer de enkelte systemer i bygningen. Både til nye og eksisterende bygninger. Du kan for eksempel bruge et IBI-anlæg til bevægelsesfølsomme censorer, så lamperne kun tænder, hvis der er behov for lys i rummet.

Vores IBI-systemer giver dermed en række fordele, der er tilpasset netop dine behov: 

  • Store drifts- og energibesparelser på elforbrug
  • Uanede muligheder for at styre belysningen
  • Programmere lys og varme efter aktuelle behov
  • Større sikkerhed ved automatisk sluk

Med et IBI-anlæg kan du installere varme, lys og andre elinstallationer præcis som dine medarbejdere ønsker. Ved at regulere lys, luft og varme efter behov kan du dermed både spare mange penge på energi og samtidig opnå et bedre indeklima. På den måde bliver forbruget tilpasset bygningens reelle behov. 

Ønsker du dette, vil vi med glæde være til rådighed. Læs mere om energioptimering, og hvordan det gavner dig.

Vi har mange års erfaring med rådgivning og salg af intelligente installationer til landsdækkende såvel som lokale kunder. Blandt andet får du adgang til et net af kompetente specialister, som kan rådgive om dine optimale eltekniske løsninger.
Lad os rådgive dig om din bygningsinstallation

Ofte stillede spørgsmål om intelligente installationer

Nedenfor har vi samlet de spørgsmål, vi ofte møder hos vores kunder, når det kommer til intelligente installationer. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak - se kontaktinformationer her. 

Din professionelle specialist til alle opgaver 

Uanset om du er ansvarlig for et nybyggeri eller en renoveringsopgave, kan ELCON hjælpe dig med den intelligente elinstallation. Hver dag rådgiver vi nemlig kunder inden for erhverv, industri og det offentlige om energireducerende løsninger - herunder intelligente bygningsinstallationer. 

Lad os stå for at undersøge din virksomheds muligheder. Du kan for eksempel få intelligente installationer, der kommunikerer over eksisterende ledninger i installationer, så du kun skal udskifte selve afbryderne og stikkontakterne. Alternativt er der trådløse afbrydere, lampesteder og stikkontakter, der kan kommunikere sammen uden brug af ledninger. 

Hvis IBI-anlægget bliver integreret med et såkaldt building management system (BMS) eller en central tilstandskontrol og styring (CTS), kan dit IBI-anlæg også blive brugt til styring og opsamling af data på varme-, køle- og ventilationsanlæg. Dette kan vi naturligvis også hjælpe med. 

Her danner vi dig et hurtigt overblik over bygningens forbrug af el, vand og energi til både opvarmning og nedkøling. Bagefter vil undersøge de forskellige løsninger og præsentere dem for dig. Dermed sikrer du optimal komfort hele vejen igennem.

Se vores kompetencer inden for CTS-anlæg, og hvordan vores hosting løbende opdaterer et BMS-system.

CTS teknikere gennemgår data på computerskærm

Lad os rådgive dig om din bygningsinstallation

Tøv ikke med at kontakte os på e-mail, eller ring til os for en uforpligtende snak.

Læs vores cases