UDFYLD FORMULAREN

SKAL VI KONTAKTE DIG ANG. SIKRING?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Udfyld en eller flere af nedenstående muligheder


Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger

SIKRING

VI HAR FOKUS PÅ TRYGHED

Hos EL:CON forstår vi teknikken, men vi forstår også at fokusere på trygheden for medarbejdere og virksomhed.

Sikre dine medarbejdere

Vi hjælper virksomheder med at sikre medarbejderne. En tyverialarm i kombination med skalsikring kan betyde, at dine medarbejdere, som arbejder uden for normal arbejdstid, er sikrede mod ubudne besøg. I dagtimerne giver en adgangskontrol et godt overblik og styr over trafikken ud og ind af virksomheden.

 

En god samarbejdspartner

Med os som samarbejdspartner får du effektiv brandalarmering, moderne branddørsautomatik og struktureret nød- og panikbelysning, som højner sikkerheden. Vores løsninger inden for overvågning giver dig et hurtigt overblik.

Har du brug for rådgivning? 

Tøv ikke - kontakt din lokale EL:CON-afdeling. 

  FIND DIN LOKALE EL:CON-AFDELING

KLIK PÅ VIDEOEN OG LÆR MERE OM EL:CONS KOMPETENCE INDEN FOR SIKRING

VIDEOPRÆSENTATION

SIKRING

HAR DU BRUG FOR ADGANGSKONTROL?

EL:CON hjælper virksomheder med sikre løsninger inden for adgangskontrol. Vi oplever, at adgangskontrol bliver mere og mere udbredt.

Sikkerhed med intelligent styring

En god løsning, hvor systemet til adgangskontrol fungerer optimalt, giver både større sikkerhed for mennesker og værdier. Samtidig kan systemet lette hverdagen for de daglige brugere ved at erstatte fysiske nøgler med intelligente datastyrede adgangskort.

Fleksibilitet og overblik

Elektronisk adgangskontrol er dog sjældent en fuldstændig erstatning for normale fysiske låse. Men den elektroniske adgangskontrol giver dig nogle fleksible muligheder for at skifte adgangsgodkendelse eller for at tilføje eller slette brugere.

I dagtimerne giver en adgangskontrol et godt overblik over, hvilke medarbejdere er hvor? Ikke mindst i virksomheder med fleksibel arbejdstid er adgangskontrol en god løsning.

Cases

Se hvordan vi har hjulpet andre

Vi kan også hjælpe dig

SIKRING

TRYGHED PÅ ARBEJDSPLADSEN

Tyveri i din virksomhed skaber altid utryghed blandt medarbejderne. Både når det er natlige tyveknægte og andre, der har været på spil. Derfor er sikkerhed i virksomheden nødvendig for at opnå tryghed og tillid.

Sikring af dine medarbejdere

Tryghed og tillid skaber glade medarbejdere, som i fællesskab skal skabe resultater i virksomheden. I EL:CON kan vi hjælpe din virksomhed med at sikre medarbejderne. Få overblik over mulighederne her.

En effektiv tyverialarm med f.eks. en skalsikring betyder, at medarbejdere, som arbejder uden for normal arbejdstid, er sikrede mod ubudne besøg.

 

Videoovervågning 

Banker og butikker har for længst taget videoovervågning i anvendelse, fordi det har vist sig at have en stor præventiv virkning. EL:CON hjælper også virksomheder, hvor varesvind eller indbrud er et problem. Videoovervågning bliver også mere og mere udbredt udendørs. Du flytter så at sige dørspionens øje helt ud til gadedøren. Så er det dig, der bestemmer, hvem der kommer ind i virksomheden, huset eller opgange.

I EL:CON kan vi tilbyde løsninger på flere stadier. Når stemmen alene ikke er nok, kan videodørtelefonen sikre, at eksempelvis børn ikke narres til at åbne for fremmede. Vi oplever også, at flere og flere virksomheder har fået øje for videotelefonens muligheder.

Ét af vores foretrukne brands inden for videoovervågning er DAHUA  - klik på linket og du kommer videre til siden om EL:CONs sikringspakke og DAHUA.

SIKRING

VI ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDSIKRING

Hos EL:CON har vi de nødvendige kompetencer og uddannelser til at udføre komplette løsninger inden for brandalarm og brandsikring. Vi er naturligvis godkendt af forsikringsselskaberne.

Sund fornuft bremser driftsstop

Følgerne af en brand kan være katastrofale. Tab af menneskeliv eller førlighed og helbred er naturligvis de åbenlyst største katastrofer - og det gælder selvfølgelig både i private hjem og i virksomheder. Alene af disse grunde står en brandalarm højt på de flestes dagsorden.

For en virksomhed kan brandskader på produktionsanlæg eller IT-system også være alvorlige. Så alvorlige, at virksomheden får et langvarigt leveringsstop. I disse situationer er kunderne nødsaget til at finde alternative leverandører, og hvem siger, at de senere vender tilbage til virksomheden?

For både medarbejdere og virksomhed er brandalarm og brandsikring derfor sund fornuft.

Bred kompetencevifte inden for brandanlæg

EL:CON Sikring tilbyder dig som kunde en bred vifte af sikringsløsninger - blandt andet automatisk brandanlæg (ABA), automatisk varslingsanlæg (AVA), automatisk brandventilation (ABV) og automatisk røgudluftning (Ru).

Vi leverer anlæg, som naturligvis overholder alle gældende sikringsklasser og regler (DS, ISO, IEC, EN).

Vores produktsortiment inden for brandanlæg er blandt andet:

  • ESMI
  • Securiton
  • ESSER
  • Schrack
  • Delta
  • MX

Information om sikring

Gå trygt på arbejde 

Se hvordan vi hjalp Aarhus kommune med at sikre deres medarbejdere. 

  LÆS REFERENCEN HER

SIKRING

MED EL:CON PÅ HOLDET...

Med EL:CON på holdet får du en samarbejdspartner, som har kompetencerne til at varetage dit projekt fra start til slut. Vi projekterer og installerer overvågnings- og alarmanlæg, og det gælder alle størrelser. Når du har fået installeret et alarmanlæg, tilbyder vi løbende drift, vedligeholdelse, tilpasning og service af anlægget. Så er du og din virksomheds sikkerhed altid opdateret. 

Et bredt udvalg sikrer den rette løsning

Vi har stor erfaring i at rådgive i sikrings- og alarmspørgsmål. Vores projektledere og montører er specialister og har det faglige overblik til at anvise den rigtige løsning.

Med EL:CONs løsninger er du sikret et meget bredt udvalg, så du har mulighed for at tilpasse løsningen efter dit behov. Samtidig arbejder vi altid kun med de mest anerkendte mærker, så du er fremtidssikret.

En godkendt samarbejdspartner

EL:CON er godkendt til at foretage projektering, installation og drift af alarmanlæg af Skafor (Forsikring og Pension) og DBI (Dansk Brandteknisk Institut), og vi er med i Tekniqs sikringsgruppe. Det giver optimal sikkerhed - uanset alarmtype.

Gennem vores service er dit anlæg altid i god teknisk og funktionsdygtig stand.

Ring til os

Skal vi sikre din virksomhed? 

Ring til os og få en uforpligtende snak. 

  RING 7266 7000