Aalborg

To elektrikere sidder ved varevogn

Elopgaver af alle typer

Hos ELCON i Aalborg (tidligere NT El-Service ApS i Svenstrup) tilbyder vi dig et omfattende produkt-og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver ét sted - både de mere traditionelle inden for elservice og de højt specialiserede.

Vi er lokalt forankret og vores elektrikere udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik. Typiske opgaver for ELCON i Aalborg omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Elektriker monterer varmepumpe

Varmepumper til private og erhverv

ELCON Aalborg sælger, monterer og installerer både luft-til-luftpumper og luft-til-vandpumper til private boliger, ferieboliger og virksomheder. En varmepumpe anvender luftens naturlige varme og producerer dermed varmeenergi hele året rundt. På lang sigt er en varmepumpe den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på elregningen.   

Læs om Varmepumper
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Aalborg.