Artikel

Få fleksibel og præcis styring med et CTS-system


Hvad er et CTS-anlæg? Læs fordelene her, og få et effektivt CTS-system fra ELCON. Vi tilpasser efter jeres krav og ønsker.

Mødelokale

CTS-anlæg er bedre udnyttelse 

Stigende varmeregninger, dårligt indeklima og unødvendigt brug af energi. Står du med lignende udfordringer i din virksomhed eller som den bygningsansvarlige? En måde at løse dette på er ved at installere et CTS-anlæg - også kendt som bygningsautomatik

CTS er en forkortelse, der står for ‘Central Tilstandskontrol og Styring’. Du bruger anlægget til at styre, regulere og overvåge alle tekniske installationer i ét eller flere rum. Det kan være alt fra at kontrollere belysning, opvarmning, aircondition, alarmanlæg, solafskærmning og ventilation. 

Anlægget fungerer blandt andet ved, at det er tilsluttet en udendørs vejrstation, som måler temperatur, vindens retning og hastighed, luftfugtighed, nedbør, lysmængde samt varmestråling. Ud fra disse informationer justerer CTS-anlægget automatisk bygningens klimaforhold. 

Det gør det nemt og overskueligt for dig at sikre et omkostningseffektivt energiforbrug samtidig med, at I også får et bedre indeklima for alle medarbejdere. Det skaber et godt arbejdsmiljø og dermed også bedre rammer for at arbejde.

Læs om Intelligente bygninger
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

CTS tekniker kigger på bygningsdata

Få præcis styring, energibesparelse og bedre indeklima 

Får du installeret et effektivt CTS-anlæg, venter der fordele som energioptimering og gode energibesparelser på den daglige drift. Det kan være ved for eksempel at skrue ned for varmen, når medarbejderne er gået hjem og op igen til normal temperatur morgenen efter. Samtidig er anlægget ofte i et utrolig brugervenligt design med mange muligheder for din virksomhed. 

Det giver mærkbare effekter og fordele som:

  • Central styring og regulering af de tekniske installationer
  • Bedre indeklima og dermed bedre forhold at arbejde i
  • Optimal drift med det mindst mulige energiforbrug
  • Intelligent styring fra en smartphone, tablet eller computer

Et CTS-system kan også straks alarmere om nedbrud, store udsving eller fejl på eksempelvis varme- og ventilationsanlæg, køleanlæg samt andre tekniske anlæg. Sker dette, får du direkte besked på din mobiltelefon, e-mail eller en PC. Alt efter hvad du ønsker. På den måde er du sikret både en hurtig fejlretning, og du kan undgå en større stigning i energiforbruget. 

Dermed giver CTS-styring økonomiske fordele for jeres virksomhed, fordi anlægget i mange tilfælde kan være med til at sørge for store energibesparelser i bygninger og boliger. Samtidig bliver der skabt bedre arbejdsforhold for jeres medarbejdere. Det kan i sidste ende være med til at øge virksomhedens produktivitet.

Du kan få installeret vores CTS-anlæg i stort set alle former for bygninger. Fra en kontorbygning, på en institution eller en skole - hvor end det giver mening for jer at regulere lys, varme, ventilation og andre energikilder. Helt efter jeres behov.
Bygningsdata på computerskærm

Oplev brugervenlig og fleksibel CTS-system 

Ønsker du at danne dig et hurtigt overblik over bygningens forbrug af el, vand og energi? Hos ELCON har vi stor erfaring inden for intelligente løsninger til systemintegration i bygninger - herunder systemer til central tilstandskontrol og styring. 

Vores erfaring gør os i stand til at levere alt fra projektstyring, kvalitetssikring og opbygning af fælles grænseflader til databaser og de nyeste netværksløsninger. Det smarte ved vores CTS-system er også, at det nemt kan tilpasses efter dine aktuelle behov og individuelle ønsker.

Med vores intelligente CTS-programmering kan du dermed styre, regulere og overvåge de mange tekniske installationer i virksomheden. Den optimale løsning for dig, der ønsker bedre udnyttelse af energiforbruget samtidig med, at arbejdspladsen også får et bedre indeklima. 

Oplever du et problem, eller er der noget, du ikke forstår, så kan du ringe til vores supportcenter og tale med en CTS/BMS-specialist. 

Find din lokale afdeling
CTS teknikere gennemgår data på computerskærm

Lad os rådgive dig om CTS

Tøv ikke med at kontakte os på e-mail, eller ring til os for en uforpligtende snak.

Vi tager hensyn til individuelle krav 

Du kan få installeret vores CTS-anlæg i stort set alle former for bygninger. Fra en kontorbygning, på en institution eller en skole - hvor end det giver mening for jer at regulere lys, varme, ventilation og andre energikilder. Helt efter jeres behov.

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i dine ønsker og krav til anlægget. Samtidig skal du hverken tænke på hardware, opdateringer eller sikkerhed. Det klarer vi. Er der et ønske om det, gennemgår vi også jeres anlæg med faste intervaller via vores servicesamarbejde.

Det vil sige, at vi sørger for, at jeres software altid er beskyttet, og at CTS-systemet altid er opdateret. Vil du høre mere? Du kan altid kontakte os pr. telefon eller e-mail. Sammen med dig finder vi den CTS-løsning, der passer bedst til jer.

Ofte stillede spørgsmål om CTS-anlæg

Nedenfor har vi samlet de spørgsmål, vi ofte møder hos vores kunder, når det kommer til CTS-anlæg. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak - se kontaktinformationer her. 

Læs vores cases