Artikel

Energirådgivning til erhverv


Ønsker du at finde mulige energibesparelser hurtigst muligt? Få overblik over din virksomheds energiforbrug og undgå spild af energi.

Mødelokale

Få overblik over din virksomheds energiforbrug

Din virksomhed bruger energi hver dag. Det kan være belysning, opvarmning eller nedkøling af lokaler, ventilation og andre tekniske installationer.

Desværre kan der let opstå spild af energi, hvis du ikke ved, hvordan du kan bruge energien rigtigt. 

Hos ELCON har vi stor ekspertise i målrettet energieffektivisering. Med de rette værktøjer og vores energirådgivning til erhverv står du derfor stærkere.

Lad os hjælpe dig godt på vej

Ønsker du at finde mulige energibesparelser hurtigst muligt? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer til dit behov.

Kontakt bygningsautomatik

Skal vi tage en snak om energirådgivning?

Skriv til os eller giv os et kald - vi er altid klar på at tale om dine specifikke behov.

Thomas Rose Kobberøe

M:+45 4122 2801 E:trko@elcon.dk

Sådan foregår energirådgivning

Energioptimering til erhverv kan hjælpe med at systematisere og tydeliggøre din virksomheds klimaindsats. Desuden er der ofte mange penge at spare, når dit energiforbrug og bygningen bliver kigget efter i sømmene.

Med en energirenovering sparer du altså både penge og får en langt bedre komfort.

Lorem ipsum dolor sit amet

En erfaren energirådgiver til dig som kunde

Uvildig energirådgivning fra ELCON kan hjælpe dig ​​med at træffe energibesparende tiltag, som passer bedst til din virksomhed. Gennem målrettet rådgivning opnår din virksomhed dermed grønne energibesparelser.

Vores energirådgivning kortlægger virksomhedens energiforbrug samt giver overblik over, hvad virksomheden kan forbedre og hvor. Vi peger på de største potentialer for dig, og du får dokumentation på, hvad en energioptimering vil give af konkrete besparelser.

Med den rette rådgivning kan din virksomhed altså spare mange penge på el, vand og varme og stadig have et optimalt indeklima. Det gavner i sidste både økonomien såvel som klimaet.

Og vores brede erfaring bygger ikke på ingenting. Hver dag arbejder vi nemlig målrettet på at optimere energiforbruget hos flere virksomheder.

Grøn omstilling er en vigtig faktor

Samtidig vægter vi den grønne omstilling højt, da fremtiden kræver, at det danske erhverv udvikler og implementerer bæredygtige løsninger. Det vil vi naturligvis gerne bidrage til.

Download materiale

Du kan downloade printvenlig info om virtuel energirådgivning i pdf-format - klik på folderen nedenfor.

 

 

Graf over strømforbrug

Case: Fik stoppet højt tomgangsforbrug

Er man på jagt efter hurtige og nemme elbesparelser, er det en rigtig god ide at kigge på energiforbruget under tomgang.

Tomgangselforbruget forekommer blandt andet i udstyr og maskiner, der ikke bruges - for eksempel før og efter flaskehalse i produktionen, men også i helt almindelige kontorlokaler, hvor man ikke lige får slukket lys / ventilation / elvarmere osv., som ikke er i brug. Og det er bestemt ikke småbeløb, det drejer sig om.

Det har en af vores kunder ved selvsyn konstateret, da de testede vores nye virtuelle energirådgiver. Her kunne vi med det samme finde og dokumentere en energibesparelse til dem.

Et markant fald i tomgangsforbruget hos kunden sikrer nu, at virksomheden leverer på sin egen strategiske dagsorden om at finde CO2-besparelser samtidig med, at de har opnået en stor besparelse på driftsbudgettet.

CTS tekniker tjekker livedata i bygning

Sådan kan din virksomhed spare energi 

Den grønne omstilling behøver ikke være dyr eller uoverskuelig at gå til. Du behøver nemlig hverken omlægge hele måden, virksomheden producerer og forbruger energi på. Ved hjælp af nogle simple, konkrete tiltag kan du finde besparelser her og nu.

  • En mulighed er for eksempel at optimere medarbejdernes forbrug af el, vand og varme i dagligdagen. Det kan være ved at slukke eller sætte timer på udstyr og belysning. Har du et CTS-anlæg, kan du nemt styre, regulere og overvåge alle tekniske installationer i bygningen.
  • Der er også mange fordele ved at gøre bygningen intelligent. Gennem optimering af funktioner og ressourceforbrug, herunder energiforbrug og vedligeholdelse, kan den intelligente bygning nemlig blive omkostningseffektiv.
  • For at lykkes med at få medarbejderne til at få en grønnere adfærd er det vigtigt, at det er naturligt og nemt for dem. Gør for eksempel mere brug af videomøder, når du skal tale med eksterne samarbejdspartnere. Med videomøder sparer du både tid og energi. 

Har du brug for ELCONs service og energirådgivning til erhverv, står vi med glæde til tjeneste.

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål om energirådgivning til erhverv og industri

Nedenfor har vi samlet de spørgsmål, vi ofte møder hos vores kunder, når det kommer til energirådgivning.

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden - så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.

Viser Alle

Læs også

(4)

Ejner Hessel

Elteknologi i multifunktionelt samspil ved Ejner Hessel

ELCON er i forlængelse af flere vellykkede samarbejder med Ejner Hessel blevet tildelt teknikentreprisen i det nye Mercedes-Benz bilhus i Tilst.

Læsetid

22.04.2022

Hornslet hallen

Grønne løsninger i Hornslet Hallen

En større renovering i Hornslet Hallen stiller en grøn fremtid i udsigt med store besparelser på elregningen, automatisk lysregulering og en miljøvenlig profil – og en hal i centrum af lokalmiljøet.

Læsetid

22.04.2022

Hotel Zoku

Intelligente værelser hos Hotel Zoku

ELCON har sørget for at gæsterne hos Hotel Zoku i København kan møde ind til intelligente værelser, hvor temperatur og luftkvalitet er i top, og kan styres direkte fra værelsets eget betjeningsdisplay

Læsetid

22.04.2022

hp byg

Grønt og energioptimeret domicil hos HP Byg

Solceller, jordvarmeanlæg og varmepumpe spiller sammen i et grønt og gennemtænkt CTS-anlæg hos HP Byg, der kan bryste sig af at have en både energivenlig og intelligent bygning.

Læsetid

22.04.2022

Skal vi kontakte dig?

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.