Artikel

Industriteknik


ELCON Industriteknik (tidl. Robotek) leverer kvalificerede totalløsninger inden for elinstallation, intelligente installationer og automation.

Industriudstyr

Vi udfører kvalificerede totalløsninger

ELCON Industriteknik arbejder på tværs af fagområder og løser komplicerede elinstallations opgaver for industri, kommuner, regioner, erhverv og private. Vi har adresse i Glostrup, men har kunder over hele landet.

Vores kompetencer har gjort os til en af de førende elinstallations og automationsvirksomheder – og det er vi stolte af. 

Industriteknik som medspiller

  • Fleksibel og hurtig (kort varsel).
  • Omstillingsparate og en god sparringspartner.
  • En engageret medspiller fra start til slut.
  • Vi vil gerne være synlige i hele processen.
  • En stærk automationspartner med alt inden for montage, styring, regulering, programmering & service.

Unik automation

Automationsopgaver er ofte meget komplekse og kræver derfor stor tillid til den valgte leverandør. Hos Industriteknik har vi stor erfaring med at løse opgaver af enhver art hvor der indgår klemkasser, EL-Tavler, PLC programmering og HMI skærme.

Kontakt industriteknik

Skal vi tage en snak om industriteknik?

Skriv til os eller giv os et kald - vi er altid klar på at tale om dine specifikke behov.

Torben Munch

Funktionschef

M:+45 2753 7206 E:tomu@elcon.dk
Gennem samarbejdet med os er du sikker på en engageret leverandør, der løbende udvikler sin viden og kendskab til gældende teknologi og lovkrav.
Automationstekniker bygger tavle på ELCONs tavleværksted

Vi bygger tavler på eget tavleværksted

Har I behov for PLC styring, har vi programmører til at programmere bl.a. Siemens, Allen Bradley, Schneider Electric, Phöenix og Omron PLC’er.

Indutritekniker tjekker data på computer industrihal

Skræddersyede løsninger

Vi ønsker at være sparringspartner og hjælper gerne med at vurdere og skræddersy den mest optimale løsning, både når det gælder funktionalitet og økonomi. Vores force er bl.a. at hjælpe med at udvikle og bygge prototyper hvor økonomien spiller en rolle. 

Totalløsninger baseret på erfaring og viden

Vi behersker alle elementer af automations- og tavle opgaver. Vores EL-Dokumentation udarbejdes i de foretrukne formater såsom PC-Schematic og Caddy++ og leveres altid i original version og PDF format.

Vi kan også forestå installation og indkøring on-site og hjælper gerne ved FAT og SAT. Da vi også er en stor el-installationsvirksomhed, så vil tilhørende installationsarbejde også kunne tilbydes, ligesom efterfølgende service/aftale vil kunne indgås. Vi har naturligvis døgnbemanding.

Projekter vi er stolte af

NRGI 1

Energibesparelser hos NRGi

Ved hjælp af et nyt nødstrømsanlæg, som ELCON har installeret, har energiselskabet NRGi både opnået en sikker forsyning til IT og serverdriften samt gode energibesparelser.

05.10.2022

Hilleroed Forsyning

Godt forbrugsoverblik hos Hillerød Forsyning

ELCONs måling af peaks og kapacitet på Hillerød Forsynings seks forsyningstavler har resulteret i et detaljeret overblik over energiforbruget og store besparelser på bundlinjen.

22.04.2022

Tekniker ved Lantmännen Unibakke

Automationsløsninger hos Lantmännen Unibake

Et godt og mangeårigt samarbejde mellem ELCON og Lantmännen Unibake i Holstebro har resulteret i, at ELCON står for stort set alle automationsløsninger af Lantmännen Unibakes fabrik i Holstebro.

22.04.2022

Skal vi kontakte dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.