Elinstallation

Du kan regne med os 

Uanset om du - som bygherre eller som teknisk rådgiver - er ansvarlig for et nybyggeri eller en renoveringsopgave, kan EL:CON hjælpe dig med arbejdet omkring elinstallation.

Vi arbejder både på mindre opgaver inden for elinstallation, som en enkelt elektriker kan klare, og på store projekter, hvor vi indgår som under- eller fagentreprenør på byggepladser med hundredvis af håndværkere.

EL:CON har erfaring med alle faser i processen lige fra projektering, over etablering af byggestrøm til service og vedligeholdelse.

Landsdækkende service med erfaring

Du kan regne med, at en EL:CON-servicetekniker altid udfører elarbejdet på den mest optimale måde og med det mest optimale resultat til følge.

EL:CON giver dig fordelen ved et landsdækkende netværk, hvor vores tekniske kompetencer forenes med en stærk lokal forankring.

 

  FIND DIN LOKALE EL:CON-AFDELING

Videopræsentation 

Klik på videoen og lær mere om EL:CONs kompetence inden for elinstallation

Byggeri og projektering

Hos EL:CON har vi mange års erfaring med elinstallation på projekter i forbindelse med nybyggeri eller renoveringsopgaver.

El- og svagstrømsopgaver

Det ligger i hele virksomhedens ånd, at vi står for en professionel og kompetent udførelse af el- og svagstrømsopgaver, og at vi arbejder som gode samarbejdspartnere for såvel bygherre som for tekniske rådgivere og øvrige entreprenører. 

Vi har specialister, der kan projektere, beregne og rådgive på alle niveauer - og vi har masser af erfaring i at finde den helt særlige løsning til selv meget specielle ønsker.

Byggestrøm

Skal dit byggeprojekt have et positivt resultat, er byggestrøm et vigtigt element.

Hos EL:CON får du en stabil løsning, som kan levere den nødvendige kapacitet, der sikrer mod driftsforstyrrelser. Vi leverer byggestrøm til byggeprojekter i alle størrelser. Derudover tilbyder vi faste lovmæssige eftersyn af byggetavler og udførelse af eventuelle reparationer.

Udviklingsprojekter

Vi har helt særlige kompetencer inden for de såkaldte udviklingsprojekter, hvor løsningen ikke ligger givet på forhånd, men hvor elentreprenøren skal bidrage med idéer og løsningsforslag i et team af rådgivere og andre entreprenører.

ISO 9001:2008-certificeret

Vi tager kvalitet, kundetilfredshed og arbejdssikkerhed meget højtideligt, og vores kvalitetssystem er i december 2011 igen blevet certificeret efter Sikkerhedsstyrelsens "Retningslinjer vedrørende SikkerhedsKvalitetsstyrings-System" af Bureau Veritas.

Cases

Se hvordan vi har hjulpet andre. Vi kan også hjælpe dig

Indendørsbelysning

Arbejdslyst og arbejdslys hænger sammen. Vi hjælper dig med at finde den korrekte energibesparende belysning, hvor du og din virksomhed kan mærke effekten for arbejdsmiljøet og økonomien. At den korrekte belysning samtidig er energibesparende er blot yderligere en miljømæssig og økonomisk gevinst.

Ud over at fremme medarbejdernes trivsel og udfoldelse er det også vigtigt, at lyset er afstemt i forhold til det øvrige design og i forhold til eventuelle varer og produkter, der naturligvis ikke må blive beskadiget af belysningen. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Lysdæmpere
  • Automatisk regulering
  • Trådløse tænding
  • Dæmpning
  • Programmeret lyssætning i møderum

 

Udendørsbelysning

Med flere store ESCO-projekter bag sig er EL:CON en erfaren samarbejdspartner inden for udendørs belysning. Hos EL:CON hjælper vi virksomheder med udendørs belysninger med fokus på energioptimering.

Det er det vigtigt at vælge udendørsbelysning med omhu, så den holder til udendørs brug sommer og vinter. EL:CON giver råd om reduktion af energiforbruget med automatisk lysstyring af tænd og sluk med:

  • Bevægelsessensorer
  • Lysdæmpere

God belysning skaber tryghed

God og gennemtænkt belysning kan forhindre hærværk og skabe tryghed for beboere og medarbejdere - og kan naturligvis kombineres med vores kompetencer inden for sikring. Samtidig sørger vi naturligvis for at opfylde de sikkerhedsmæssige krav, der stilles inden for området.

Din servicepartner 

Vi kan som din samarbejdspartner altid tilbyde at være leverandør af din elservice. Alle vores serviceteknikere er yderst kvalificerede og kendte i branchen for deres høje kompetenceniveau.

Landsdækkende service

Hos EL:CON har vi landsdækkende afdelinger, der udelukkende beskæftiger sig med vedligeholdelse, reparation og elservice. Dermed er du sikret en erfaren ekspertise og en effektiv service som erhverv, offentlig eller privat.

Service direkte hos dig

EL:CONs elserviceafdelinger består alle af kvalificerede elektrikere, montører og teknikere, der har veludstyrede servicevogne. Det betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan løse opgaverne med det samme - direkte hos dig

Vi er i online kontakt med vores servicevogne dagen igennem og kan derved yde en hurtigt og fleksibel service, hvor vi bl.a. sender og modtager ordresedler elektronisk.

  FIND DIN LOKALE EL:CON AFDELING