indeklima

Godt indeklima er vigtigt

Når man tilbringer størstedelen af livet inden døre, i boligen og på arbejdet, har indeklimaets kvalitet stor betydning. Vi har mange års erfaring med indeklimaløsninger. Via målinger med eget udstyr kan vi screene lokaler og bygninger eller installere bygningsautomatik, så du selv får overblikket.

Kom dårligt indeklima i forkøbet

Jo flere mennesker og maskiner, der er samlet det samme sted, jo større risiko er der for dårligt indeklima. På mange arbejdspladser kommer indeklimaet først i søgelyset, når det giver åbenlyse problemer med symptomer hos en stor del af medarbejderne. Det kan undgås, hvis man i tide sætter ind over for et dårligt indeklima ved eksempelvis at optimere ventilation og klimaanlæg. Vi hjælper dig med rådgivning og planlægning, så problemerne tages i opløbet.

Optimér dit eksisterende anlæg og spar penge 

Vi tænker naturligvis også på den økonomiske vinkel og kan rådgive dig om eksisterende anlæg. Vi har eksempler på, at institutioner og virksomheder med ventilationsanlæg har sparet op til 50 % af udgifterne til el og varme ved at justere eksisterende anlæg.

Har du brug for vores hjælp?

Kontakt én af vores landsdækkende afdelinger og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

  KONTAKT OS HER

Se EL:CONs film om indeklima 

Vejen til et sundt indeklima og sparede varmekroner er ikke så lang, som du tror

Vejen til et bedre indeklima  

Der er flere måder, hvorpå du kan forbedre dit indeklima. Ofte kan enkle og begrænsede tiltag forebygge problemer med indeklimaet.

Hos EL:CON kan du altid få råd og vejledning om de forskellige løsninger, og vi finder den løsning, der passer bedst til dine behov.

Vi tænker naturligvis både på det miljømæssige og det økonomiske aspekt. Derfor arbejder vi kun med anerkendte fabrikater og metoder, så vi sikrer lang levetid på de løsninger, vi installerer.

Køl

Hos EL:CON arbejder vi med service, reparation og montage af alle former for komplette vand- og luftbårne kølesystemer til komfort, klima og procesanlæg, løsninger til serverrum samt køle-/fryserumslagre.

Ventilation og klimaanlæg

Velvære giver energi og øger dermed effektiviteten. Det er en af de klare fordele, din virksomhed får med ventilation og klimaanlæg.

Et godt ventilationsanlæg har tre forskellige virkninger:

 • Fjerner dårlig luft
 • Giver optimal komfort med frisk luft
 • Øger dine medarbejderes trivsel, så de arbejder mere effektivt

Vi kan tilbyde nogle af markedets bedste løsninger, og din virksomhed kan få et klimaanlæg, der præsterer langt ud over det sædvanlige. Når anlægget er taget i brug, kan du sige det samme om dine medarbejdere.

Luft til luft varmepumpe i sommerhus

Varmepumper

Med en varmepumpe får du et mærkbart bedre indeklima med en behagelig temperatur - uanset vejret udenfor. En varmepumpe opsamler energi fra omgivelserne og transporterer varmen ind i bygningen.

En varmepumpe kan opsamle og udvinde varme både fra jorden eller luften hele året rundt - selv i frostvejr. Varmepumpen er derfor et særdeles effektivt supplement til traditionelle varmekilder. 

Den opsamlede varme kan anvendes direkte som:

 • Varm luft til rumvarme
 • Opvarmning af vand i centralvarmesystemet

EL:CON sælger, monterer og installerer både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper til private boliger, ferieboliger, industri og virksomheder. 

  LUFT-TIL-VAND

 

Cases

Se hvordan vi har hjulpet andre. Vi kan også hjælpe dig

Få overblik over bygningens forbrug 

Vil du hurtigt danne dig et overblik over bygningens forbrug af el, vand og energi til både opvarmning og nedkøling? Så er bygningsautomatik svaret.

Enkel styring af installationer

Bygningsautomatik kaldes også CTS (central tilstandskontrol og -styring) eller IBI (intelligente bygningsinstallationer) og giver dig mange muligheder.

Bygningsautomatik styrer, regulerer og overvåger nemlig bygningens mange tekniske installationer såsom:

 • Belysning
 • Opvarmning
 • Aircondition
 • Solafskærmning
 • Ventilation
 • Alarmanlæg

Spar energi og opnå bedre indeklima

For at få den bedst mulige automatisering af bygningen er det nødvendigt, at alle funktioner kan kommunikere med hinanden. Ved at regulere lys, luft og varme efter behov spares der på energien, og du opnår samtidig et bedre indeklima.

Vil du vide mere? 

Tryk på knappen herunder og læs mere om vores kompetence inden for bygningsautomatik. 

  JA, JEG VIL VIDE MERE

Fokus på totalløsninger

I EL:CON slipper vi dig helst ikke, når vi har monteret dit indeklimaanlæg. Vi tilbyder også at være din serviceleverandør. Hos EL:CON får du effektiv landsdækkende service på indeklima. 

Vores indeklimafolk arbejder tæt sammen med EL:CONs lokale serviceafdelinger og øvrige specialafdelinger. Det betyder, at vi tilbyder totalløsninger med én fast kontaktperson til tekniske funktionsløsninger i både bygninger og industri. 

Skræddersyede løsninger

Hos EL:CON tager vi altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og specialkrav. Kun på den måde kan vi sammensætte den teknisk ideelle og økonomisk rigtige løsning. Når vi projekterer og installerer løsninger tænker vi langsigtet, så den efterfølgende service kan foregå på en enkelt måde.

Tryghed i samarbejdet

Alle EL:CONs specialister i indeklima er uddannede, og besidder de nødvendige certificeringer inden for deres specialer. De kan bistå med både rådgivning, projektering, produktion og montage af indeklimaløsninger.