VI HAR LØSNINGEN TIL DIN

BOLIGFORENING

Du ønsker naturligvis løsninger, der præcist afspejler det behov, din boligforening har. Det er netop EL:CONs filosofi - vi leverer det, du har brug for.

Ny kommunikationsløsning?

Vi er leveringsdygtige i alt inden for både konventionelle og intelligente installationer, og vi arbejder for boligforeninger over hele landet.

Står din boligforening over for at skulle have installeret netværk til både telefoni og data, er vi specialister på området. Sammen med dig kan vi udarbejde et forslag til forbedringer eller nye installationer.

 

Hjælp til sikring og overblik over energiforbrug

Sikring er et andet af vores kerneområder, hvor vi kan hjælpe din boligforening med:

 • Tyveri- og brandsikring
 • Overvågning og dørtelefonanlæg

Har du behov for en løsning til bygningsautomation, hvor du gennem en central løsning kan betjene og overvåge installationerne, kan vi også hjælpe dig med det.

Herunder kan du se et udsnit af de løsninger, som vi tilbyder boligforeninger.  

 

Den rette belysning til dit område

DET ER VIGTIGT MED

GOD BELYSNING

Med den rette belysning kan du være med til at skabe den atmosfære, du ønsker i ejendommene og samtidig opfylde de sikkerhedsmæssige krav, der stilles på området.

Tryghed hos beboerne

God belysning kan forhindre hærværk og skaber dermed tryghed for beboerne. Der er mulighed for at spare penge ved at vælge intelligente løsninger med bevægelsessensorer og automatisk tænding og slukning, som derudover sikrer besparelser i energiforbruget.

I EL:CON har vi mange løsninger inden for udendørs belysning og indendørs beslygning - og mange års erfaring med at finde den rette belysning til kunden.

MANGE MULIGHEDER MED

BYGNINGSAUTOMATIK

Bygningsautomatik giver dig mange muligheder. Du kan eksempelvis hurtigt danne dig et overblik over din boligforenings forbrug af el, vand og energi.

Styring, regulering og overvågning

Bygningsautomation (CTS) styrer, regulerer og overvåger mange tekniske installationer såsom:

 • Belysning
 • Opvarmning
 • Aircondition
 • Solafskærmning
 • Ventilation
 • Alarmanlæg

For boligforeninger er det aspekter, som er af stor betydning.

Ved at regulere lys, luft og varme i forhold til det konkrete behov spares der på energien, og du opnår samtidig et bedre indeklima.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores CTS-løsninger tager altid udgangspunkt i individuelle krav til anlægget, herunder struktur og datasikkerhed, så du får den løsning, som du har behov for.

I forbindelse med bygningsautomation og CTS-anlæg kan vi assistere med:

 • Projektering
 • Tilsyn
 • Fejlfinding
 • Programmering
 • Installation
 • Service og vedligeholdelse
  KONTAKT EL:CON BYGNINGSAUTOMATIK OG HØR NÆRMERE
Serviceorienteret bygningsinstallation til din boligforening

DINE BEHOV TILGODESES MED

BYGNINGSINSTALLATION

Vi kan tilbyde din boligforening alt fra konventionelle installationer til nytænkende løsninger, hvor dine unikke behov tilgodeses.

Skab dit eget udtryk

EL:CON kan hjælpe dig til at skabe det indtryk, du ønsker skal kendetegne ejendommene:

Indendørs er du med EL:CON sikret professionelle installationer
Udendørs kan vi tilbyde dig vejledning og arbejde, der skaber den helt rigtige installationsstruktur

Vi kan hjælpe dig til fornuftige, slidstærke og fremtidssikrede installationer, både indendørs og udendørs i den bedste kvalitet og til den rigtige pris.

IT OG DATA

HOLD KONTAKTEN

Vi kan rådgive og hjælpe dig til den bedste løsning inden for datakommunikation ud fra netop din boligforenings behov.

Bredbånd, IP-telefoni og tv-signal

Har din boligforening brug for bredbånd, kan EL:CON tilbyde en af de hurtigste bredbåndsløsninger, der findes på markedet. Fordelen er:

 • Alle brugere kan være tilkoblet gennem optiske fibre, der tillader meget høj hastighed
 • Det er kun de aktive brugere, der betaler afgift
 • Løsningen er billigere pr. bruger end almindelige løsninger

Bredbåndsløsningen giver mulighed for at koble IP-telefoni og tv-signal på systemet, og derved imødekommer løsningen hastigheds- og kapacitetskrav langt ud i fremtiden. Samtidig bliver løsningen særdeles rentabel.

Vi er partner med de førende producenter på markedet, så du er garanteret løsninger i den bedste kvalitet med hensyn til både teknologi og driftssikkerhed.

Hjælp til energioptimering

ENERGIOPTIMERING ER

SUND FORNUFT

EL:CON kan hjælpe dig med alt lige fra gennemgang af din boligforenings energiforbrug over beregning af mulige besparelser til installering af nye løsninger, der er tilpasset dine økonomiske rammer.

Solceller, varmepumper og energioptimering

Sænkning af energiforbruget ved at forbedre klimaskærmen har som regel en tilbagebetalingshorisont på omkring 20 år. Men en indsats inden for nye belysningsløsninger kan ofte være tjent ind i løbet af få år.

EL:CON Klima og energi hjælper boligforening med energieffektive løsninger - det er sund fornuft. Oplagte tiltag er:

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING INDEN FOR

SIKRING

Har du spørgsmål til sikring, alarmer og overvågning i boligforeninger? EL:CON har mange års erfaring med rådgivning, og vores planlæggere og montører har den praktiske erfaring.

Trygge beboere

Vi udfører komplette løsninger inden for såvel tyverialarmering som brandalarmering. Det er alle sikringer, som er med til at skabe tryghed hos beboerne. Vi er selvfølgelig godkendt af forsikringsselskaberne.

Porttelefon og videodørtelefon

Sikring kan også omfatte porttelefoner til etageejendomme, hvor du så at sige flytter dørspionens øje helt ud i gadedøren. Enten med telefon eller videokamera. Så er det dig, der bestemmer, hvem der kommer ind i opgangen.

Flere og flere vælger i dag at benytte sig af muligheden for den sikkerhed, som videokameraet kan yde. Når stemmen ikke alene er nok, kan videodørtelefonen sikre, at eksempelvis børn ikke narres til at åbne for fremmede.

Kontakt os

Kontakt din lokale EL:CON-afdeling og få rådgivning af vores sikringsinstallatører.

  KONTAKT OS
Professionel hjælp døgnet rundt

HURTIG UDRYKNING

SERVICE OG REPARATION

Skulle uheldet være ude, eller trænger dine elinstallationer blot til almindelig vedligeholdelse, kan du hos EL:CON være sikker på hurtig og professionel hjælp.

Vi rykker ud døgnet rundt 

Vi har en specialafdeling, der alene beskæftiger sig med elservice, og som er gearet til hurtig udrykning døgnet rundt.

Hos os er det muligt at oprette en serviceaftale, så du er sikret installationer, der fungerer 100 % optimalt døgnet rundt - året rundt.

  FIND DEN NÆRMESTE EL:CON-AFDELING