VORES LØSNINGER TIL

SKOLER OG INSTITUTIONER

EL:CON har arbejdet for mange skoler og institutioner over hele landet. Vi er derfor meget hjemme i miljøer, hvor der både skal tages hensyn til de administrative funktioner, læringsmiljøet og børnenes trivsel og sikkerhed.

Hvad er dit behov?

Vi er også bekendte med, at behovene kan være meget forskellige - afhængigt af om der er brug for:

  • Gennemgang af de eksisterende elinstallationer
  • IT- og dataløsning til administrationen
  • Nyt brandalarmeringssystem
  • En løsning, der tager hensyn til indeklima og energioptimering

Herunder kan du se et udsnit af de løsninger, som vi tilbyder skoler og institutioner.

ELCON hjælper med overblikket

STYR, REGULER OG OVERVÅG

ENERGIFORBRUGET

Bygningsautomatik giver dig mange muligheder. Du kan eksempelvis hurtigt danne dig et overblik over institutionens forbrug af el, vand og energi. Vores specialister kan hjælpe dig med individuelle løsninger.

Bygningsautomatik styrer, regulerer og overvåger de mange tekniske installationer i kontormiljøer som belysning, opvarmning, aircondition, solafskærmning, ventilation, alarmanlæg. I administrationsmiljøer er det aspekter, som er af stor betydning.

Ved at regulere lys, luft og varme i forhold til det konkrete behov spares der på energien, og du opnår samtidig et bedre indeklima.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores CTS-løsninger tager altid udgangspunkt i individuelle krav til anlægget, herunder struktur og datasikkerhed, så du får den løsning, som du har behov for.

  LÆS MERE HER OM BYGNINGSAUTOMATIK

FÅ RÅD OG VEJLEDNING OM

ENERGIOPTIMERING

Som den eneste virksomhed i Danmark kan vi hjælpe dig med alt lige fra gennemgang af bygningens energiforbrug over beregning af mulige besparelser til installering af nye løsninger, der er tilpasset institutionens økonomiske rammer.

Automation og ventilation

En indsats inden for automation og ventilation kan ofte være tjent ind på under 5 år, hvor en indsats for at sænke energiforbruget ved at forbedre klimaskærmen som regel har en tilbagebetalingshorisont på omkring 20 år.

Se et eksemple på vores løsninger for VIA University College, hvor EL:CON blandt andet installerede et CTS-anlæg til styring af lys, varme og ventilation.

Du kan lade din investering i energioptimering betale af den besparelse, du opnår på grund af det lavere energiforbrug. Når den korte tilbagebetalingsperiode er gået, vil besparelsen år efter år give positivt bidrag til din bundlinje.

Få råd og vejledning til, hvordan din skole eller institution kan optimeres bedst muligt hos vores professionnelle medarbejdere i klima og energi.

Elinstallation i alle størrelser

VI LØSER ALLE OPGAVER INDEN FOR

ELINSTALLATION

Uanset om du er ansvarlig for et nybyggeri eller en renoveringsopgave af skole og institution, kan EL:CON hjælpe dig.

Alle størrelser løsninger

Vi arbejder både på mindre opgaver, som en enkelt elektriker kan klare, og på store projekter, hvor vi indgår som hoved- eller fagentreprenør på byggepladser med hundredvis af håndværkere.

Vi tager kvalitet, kundetilfredshed og arbejdssikkerhed meget højtideligt, og vores kvalitetssystem er certificeret efter Sikkerhedsstyrelsens "Retningslinjer vedrørende SikkerhedsKvalitetsstyringsSystem" af Bureau Veritas.

  FIND DIN LOKALE EL:CON-ELEKTRIKER

VORES LØSNINGER INDEN FOR

IT OG DATA

Kommunikationen i institutionsmiljøer er alfa omega. Vi ved, at en kommunikationsløsning er en langsigtet investinering. Derfor kan vi levere løsninger inden for alle former for netværk og baserer dem altid på en åben platform, så du er fremtidssikret.

Vær i kontakt

EL:CON kan levere løsninger inden for alle former for netværk, LAN, WAN og VPN. Med andre ord: Skal der installeres et lokalt netværk - trådløst eller kabelbaseret - i institutionen eller skal flere lokale netværk kunne kommunikere med hinanden, har vi løsningen. Det gælder også, hvis medarbejderne har brug for at komme i kontakt med netværket, når de er på farten eller arbejder hjemme.

Fremtidssikret kommunikation

En løsning fra EL:CON er altid baseret på en åben platform, som kan integrere telefoni (både fastnet og mobil) og computer. Platformen består af et system, der kan moduleres og skaleres til dine behov uden, det påvirker systemets øvrige funktioner.

Din IT-afdeling

En IT-løsning er naturligvis langt mere end bare installation af et netværk. EL:CON kan påtage sig den fulde leverance, dimensionering og konfiguration af både servere, klientmaskiner og mailsystemer. Vi kan hjælpe med at installere diverse applikationer og hjælpeprogrammer, f.eks. backup, antivirus, antispyware og systemovervågning.

Faktisk kan vi være "din IT-afdeling", hvor vi løbende fjernovervåger dit IT-system og hjælper med driftsopgaver og opgraderinger. Vi yder også support til brugerne og deres eventuelle hjemmearbejdspladser.

  KONTAKT EL:CON IT OG DATA
Forebyg problemer med et godt indeklima

TAG HÅND OM

INDEKLIMAET

I klasseværelser eller fællesrum for mange børn eller voksne kan indeklimaet være særligt følsomt. Men ofte kan enkle og begrænsede tiltag forebygge problemer.

Jo flere mennesker og maskiner, der er samlet det samme sted, jo større risiko er der for, at kvaliteten af indeklimaet lider.

Mange års erfaring

Hos EL:CON har vi mange års erfaring med indeklimaløsninger - lige fra målinger og gennemgang af den eksisterende situation, over udarbejdelse af løsningsforslag, til installation og hjælp til drift og service.

 

DET HANDLER OM AT VÆRE TRYG

SIKRING OG ALARM

Hos EL:CON har vi de nødvendige kompetencer og uddannelser til at udføre komplette løsninger inden for såvel tyverialarmering som brandalarmering og brandsikring for det offentlige.

Overvågning og alarmer

Det gælder børnene og medarbejdernes sikkerhed. Vi har stor erfaring i at rådgive i sikrings- og alarmspørgsmål, og vi har projekteret og installeret flere hundrede overvågnings- og alarmanlæg. Vores planlæggere og montører er specialister og har det faglige overblik til at anvise den rigtige løsning.

Vi tilbyder rådgivning og projektering inden for alle størrelser og typer af alarm- og sikringsanlæg såsom tyveri- og brandsikring, adgangskontrol, tekniske alarmer og videoovervågning - og vi er selvfølgelig godkendt af forsikringsselskaberne.

 

Service og reparation døgnet rundt

LANDSDÆKKENDE

SERVICE OG REPARATION

Skulle uheldet være ude, eller trænger dine elinstallationer blot til almindelig vedligeholdelse, kan du hos EL:CON være sikker på hurtig og professionel hjælp.

Hurtig udrykning

Vi har en specialafdeling, der alene beskæftiger sig med elservice, og som er gearet til hurtig udrykning døgnet rundt.

Hos os er det muligt at oprette en serviceaftale, så du er sikret installationer, der fungerer 100 % optimalt døgnet rundt - året rundt.

  FIND DIN LOKALE EL:CON-AFDELING